A jó érzés nevében!

Tilt, Tűr, Támogat

Orális játékokra hívjuk a mindenkori HÖK-öt

2014. október 12. - Az apparátus

Az Apparátus a mai nappal egy olyan jelenséget, terít szét ügyboncnok asztalán, melynek lucskos cafatjait már sokkal korábban illett volna törvényi szabályozás alá vonni. A közbeszédet az utóbbi időben tematizáló csontvázak, melyek feddhetetlen tekintélyű felsőoktatási intézmények szekrényeiből hullottak alá, ismételten csak a felszínen karcolgatják a velejéig rothadó lényeget. Az egyetemi gólyatáborokhoz tapadó és dagadó gyalázatos nemi erőszak botrány, nem a betegség maga, hanem csak egy mellékvágány, a már kialakult áttétes szövődmények nyomán létrejövő leglátványosabb és gusztustalanabb, felszíni bőr elváltozás. Egy tünet a sok közül.


Mai írásunk tárgya vélhetően még érzékenyebb pontokra fog tapintani, mint múltkori széles körben lecsapó kulturális kalapácsunk, hiszen egy komplett társadalmi osztálytudattal bíró, szervezett bűnözői réteget fogunk pellengére állítani, kiknek tevékenysége megélhetési formává szilárdult, így annál hevesebben védik megszerzett előjogaikat. A bejegyzés nem kíván reflektálni az áldozatok személyes tragédiájára, és az elkövetett cselekedet nyilvánvalóan bestiális mivoltára, sokkal inkább ezektől függetlenül íródik. Nem célunk az aktuális gyűlölet és antipátia hullám demagóg meglovagolása, állításaink a pillanatnyi botrány kirobbanásától lényegesen korábban fogalmazódtak meg és tartjuk a szomorú apropón túl jelenleg is hatályosnak.

Egyszerűen nem mehettünk el szó nélkül amellett, hogy eme bizonyos nómenklatúrát védő lobbi, és publicisztikai tevékenység már a botrány első hullámának csitulásakor, mintegy pár héttel az eset után, arcátlanul tökéletes ütemérzékkel kezdte el megjelenteni a HÖK és a fiatal egyetemi szervező brigádok felelősségét elbagatelizáló , erős csúsztatásokat felvonultató propaganda lövedékeit.

Olyan velős gondolatokat tartalmaztak többnyire ezen vélemények miszerint:

„Tény, hogy egyik-másik tréfás játék során például fel kell csatolni egy 26 centis fekete műpéniszt, majd miután ezt bevonták kellő mennyiségű rush-al, metil alkohollal a biztos brahi kedvéért, a gólya lányoknak  szárazra kell szopogatnia azt. Közben a pajkos hökösök arra is gondolnak, hogy akik a versenyben utoljára végeznének, azoknak húzóra kell majd meginnia egy házmestert  és 3 kis vodkát, a párjának pedig poénból bedobni kettő viagrát. De hát kérem, ez azért nem szól direkt módon a szexualitásról! Arról nem is beszélve, hogy ezek csak mókás ismerkedő feladatok, és anyátokpics*ját ti is voltatok fiatalok, csatoljátok le az erényövet! Minden gólyatáborban ez megy évek óta, aztán még sincs mindenhol nemi erőszak.”

gólyatábor 2.jpg

 A másik gyakori eszmefuttatás pedig azt mondja ki: „

„ Az, hogy a gólyáknak olyan incselkedő nótákat kell énekelnie két feles és felelsz vagy mersz játék között, mint a méltán klasszikussá vált minden testnyílásomba ondót szeretnék ma éjjel , még nem jelenti azt, hogy ezt bárki is komolyan gondolná. Ja, és itt aztán full szabad akaratból történik minden, semmi sem kötelező.”

gólyatábor 3.jpggólyatábor 5.jpg

Forrás: Közgáz Gólyatábor

Aha, meg körúti bordélyban szorgoskodó édesanyátokat, azt! Dolgozni sem kötelező, a társadalom jelentős többsége, hogy-hogy nem mégis elcsesz egy komplett életet eme furcsa hobbijával.

A gond nem csak az kedves hök-ös, diáktanácsos, hallgatói irodás barátaim, hogy listákat vezettek, pontoztok, diszkrimináltok és privát szex túrákat szerveztek magatoknak, az egyetem és a hallgatok pénzén, amihez önelégült, cinkos, másnaposságtól felpüffedt képpel bazsalyogtok hétfőn előadás helyett a külön bűntevékenységetekre fenntartott irodáitokban.

Az igazi probléma az, hogy sokan még 30 évesen is ott ültük örök egyetemistaként valami jogi kiskaput kihasználva, újra jelentkezve, krediteket beszámíttatva, és ezen alantas tevékenységetekért ilyen-olyan támogatásokból , szponzori díjakból lecsippentve pénzt is kaptok, fejedelmien megéltek belőle! Sunyi, ösztönléti működésetek, rendszerszinten támogatottságot nyert, szervezetetek kultur missziót betöltő egységként csomagoljátok a vének tanácsa és a külvilág felé, a hallgatói érdekeket nem képviselitek, hanem a hallgatók képviselik a ti érdekeiteket.

Ami pedig ennél is súlyosabb, és ítéletért kiáltó bűnöd, hogy nem csakhogy hitványságodnak teljes tudatában vagy, de még kérkedsz is vele. Büszkén próbálsz velem is összekacsintani, és a maci fröccsöd mellől előadni, hogy mennyire nagy frász vagy te azért, mert sikerült telepumpálni 28 évesen azt a 18 éves ájultra itatott gólyakiscsajt, akit már hónapokkal előtte lecsekkoltál az arckönyvben, és ezt a kört is éppen a túró rudi automata beszerzésből lenyúlt pénzből fizetted.
gólyatábor 4.jpg
Forrás: Átlátszó oktatás

Nem az a bajunk veled, hogy süt rólad, hogy az élet bármely más környezeti változói között nem tudnál ilyen szinten érvényesülni, nem hogy tömködni. Az a bajunk, hogy olyan szemtelen magatartást mutatsz be, amit a minden hájjal megkent pártkáderek is megirigyelnének. Amikor olyan nyilvánvaló mértékben lóg ki a
gólyalóláb a tele szart biliből, hogy ország-világ számára leesik a tantusz miről is szólnak azok a táborok, amiért a szülő még fizet is, hogy gang bangesdit játssz a gyerekével, akkor te nem befogod a pofád és félreállsz, hanem összezártok, megmagyarázzátok, és megpróbáljátok elérni, hogy minden mehessen tovább , úgy mint ahogyan előtte.

Az apparátusnál nem vagyunk álszentek, és talán mi is voltunk, vagyunk fiatalok, de a te orgiáidat és hétfő délelőtti fröccseidet nem kívánjuk megfinanszírozni a továbbiakban ifjúsági kultúra címén.

Az apparátus ítélete, a korrupt és élősködő HÖK szerveződésekről, és minden hozzájuk köthető rendezvényről:

TILTOTT

A bejegyzés trackback címe:

https://beszunteto.blog.hu/api/trackback/id/tr566784579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wrex 2014.10.13. 11:53:18

Így van! Sőt, szüntessük be a korrupt és élősködő pártokat, a korrupt és élősködő önkormányzatokat, továbbá a korrupt és élősködő parlamentet is!!!

Nóóóóóórmális?!?

kalandfereg 2014.10.13. 12:08:10

Igen, az a fő gond, hogy a HÖK-ösök nyilván ugyanazon attitüddel rendelkező emberpéldányokból lesznek, akikből később a politikusok is. Ugyanígy, sok politikus Hökösként kezdte.
Ahova én jártam, ott nem volt ez a macsó perverz szexuális nyomulás (akkoriban), viszont a hökösök ott is nagyon ciki népség voltak. Általában a szakmai téren nem igazán nagytehetségű, de a kétsoros öltönyt, a makkos-lakkost preferáló hallgatók gyűjtőhelye volt a hök. Semmit se csináltak, pótcselekedtek reggeltől estig, ezért pénzt kaptak, költségeket számoltak el, stb. Normális ember nemigen vegyült velük.
Észre se lehetne venni a hiányukat. Legfeljebb abban, hogy több pénz maradna másra. Megszüntetendők.

kalandfereg 2014.10.13. 12:15:26

@Wrex:
Értem mit írsz, de minek ilyen, a hallgatókra felülről a rászervezett, unhatékony és diszfunkcionális eszközökkel biztosítani az egyetemen a demokráciát? Kábé a kommunizmus-beli látszatdemokráciára emlékeztet.
Ha tényleges probléma van, akkor a hallgatók úgyis höktől függetlenül intézik, mert a hök egy gittegylet.
Szóval sztem nem ördögtől való a jelenlegi formában való létezésük megszüntetése.

Muad\\\'Dib 2014.10.13. 12:16:50

Álszent, balfas* ország. Menjetek már le bármelyik buliba hétvégén és nézzétek meg mi van ott. Az külön vicc, hogy azok ordibálnak leghangosabban, akik amúgy a szexuális élet teljes szabadságát hirdetik. Aki szerint egy rohadt ének, vagy a kétértelmű játékok miatt erőszakol meg bárki is egy másik embert, az csak a saját aberráltságát próbálja leplezni. Én diákként voltam gólyatáborban, de valahogy soha nem merült fel bennem, hogy megerőszakoljak egy lányt, csak azért, mert súlyos szövegű cuccokat énekeltettek velünk. Sőt a többi gólyában sem merült fel. Fura, mi?

Már megint beindult a szokást kontra-produktív szánalmaskodás, ami nagyban jellemzi ezt az országot. A jelenlegi ügyet bunkósbotként használva szétverni a hök-öt, ahelyett, hogy lett volna annyi gerinc az emberekben, hogy a már sok éve tudott ügyek (korrupció, miegymás) miatt panaszt tegyenek a megfelelő helyeken. De persze a most ugatók nagy részének kényelmes volt a hökös haver, mert jól jött a koli helyek elosztásakor, meg az ingyen ivászat esetében. Viccország...

Szelid sunmalac 2014.10.13. 12:22:37

@Wrex: Te most vagy semmit nem tudsz a HOK-rol, vagy tul sokat es azert veded oket.

@Muad\\\'Dib: Latom meg nem gyogyultal ki a funkcionalis analfebetizmusbol. Nem a megeroszakolasrol volt szo. Ha mindenkepp a golyataboroknal akarsz leragadni, akkor legyszives ird le, hogy marpedig szerinted egy golyatabor szerves resze kell, hogy legyenek a fent leirt feladatok. Hogy ez szukseges a beilleszkedeshez es a kapcsolatok kiepitesehez. Ezek nelkul ez lehetetlen. Tovabba kerlek ird le, hogy barmelyik buliban mufaszokat szopnak es felmeztelenul rohangalnak.

Ha ezen tul vagy, olvasd el a cikket megegyszer.

Bizony sokan tettek mar panaszt a HOK ellen, csak epp soha nem lett belole semmi, mert kez kezet mos alapon vedtek egymast az erintettek.

Egyebkent miert veded oket? Talalkoztal te valaha valojaban HOK-osokkel?

Muad\\\'Dib 2014.10.13. 12:31:28

@Szelid sunmalac:
Csak összevesznem sikerült hök-össel.
Nem kell, hogy ilyenek legyenek.

Ne gyere nekem a link dumával. Persze, nem arról volt szó. Ez a cikk mégis most íródott meg, meg a többi hárommillió is, miközben előtte szinte csak az áo írt a hökös dolgokról. Ráadásul könnyen visszakereshető, hogy ők is szigorúan attól a pillanattól kezdve, hogy aktuálpolitikai útra terelődött a dolog.
Na ez az UN-DO-RÍ-TÓ!

Ez pedig teljesen független attól, hogy amúgy a hök valóban szánalmas produkciót nyújt, amúgy hű tükörképe az egész hazai társadalmunknak.

Cegorach 2014.10.13. 12:31:53

@Szelid sunmalac:
Csak összevesznem sikerült hök-össel.
Nem kell, hogy ilyenek legyenek.

Ne gyere nekem a link dumával. Persze, nem arról volt szó. Ez a cikk mégis most íródott meg, meg a többi hárommillió is, miközben előtte szinte csak az áo írt a hökös dolgokról. Ráadásul könnyen visszakereshető, hogy ők is szigorúan attól a pillanattól kezdve, hogy aktuálpolitikai útra terelődött a dolog.
Na ez az UN-DO-RÍ-TÓ!

Ez pedig teljesen független attól, hogy amúgy a hök valóban szánalmas produkciót nyújt, amúgy hű tükörképe az egész hazai társadalmunknak.

Muad\\\'Dib 2014.10.13. 12:32:54

@Szelid sunmalac:
Mea culpa, kétszer sikerült elküldenem, a másik useremmel is, azt hittem már kidobtak a blogról, de csak a blogmotor ökörködött...

Szelid sunmalac 2014.10.13. 12:42:51

@Muad\\\'Dib: En nem kulonosebben banom, hogy vegre tema lett, megha egy sajnalatos esemeny kapcsan is. A leginkabb erintett diakoknaku gyanis sem a tapasztalata, sem a szukseges fuggetlensege nincs meg ahhoz, hogy frontalis tamadast inditson a HOK ellen. Pont ezert tudtak betokosodni.

Muad\\\'Dib 2014.10.13. 12:48:37

@Szelid sunmalac:
Értem én, sőt alapvetően a hök megfingatása nem probléma. A probléma az, ahogy egy szörnyű bűncselekményt valami más elérése miatt bunkósbotként felhasználnak.
Ez tipikusan olyan dolog, ami egy jól működő demokráciában másképp kellene, hogy legyen.

Szelid sunmalac 2014.10.13. 12:56:44

@Muad\\\'Dib: Ha jol mukodne a demokracia. De lathatoan nem mukodik jol. Azonkivul a vilagon szinte mindenhol igy van. Elkezdodik egyetlen dologgal, aztan szepen derul ki a tobbi. Nem ertem mi ebben a furcsa.

5perc 2014.10.13. 13:02:39

@Muad\\\'Dib:
Már 20 éve szét kellett volna verni. És ha most sem, amikor bebizonyítják, mennyire aljanép, akkor mikor?

Wrex 2014.10.13. 13:05:12

@Szelid sunmalac: Vagy nem olvastad el amit írtam, vagy nem értetted meg. Try again.

Muad\\\'Dib 2014.10.13. 13:05:19

@Szelid sunmalac:
A fura az, hogy itt nem ezzel a dologgal kezdődött. Nem hinném, hogy most millióan meglepődtek, hogy jéé, milyen is ez a hök. Egyszerűen ezt a nagyon elkeserítő esetet használják a hök szétverésére és nyilván valami hasonlóan korrupt banda előretolására. Így csak gengszterváltást lehet elérni.
Az egésznek belülről, a hallgatók felől kellett volna indulnia, mert anélkül nem lesz öntisztulás, csak most mások kaptak vérszemet, mert kinyílt az ajtó a pénzcsap irányába.

Ez a helyzet egy az egyben analóg az egész közéletünkkel. Meg kell nézni mi megy az országban, és rögtön látszik a hasonlóság.

De kívánom ne legyen igazam, és inkább legyek a te szavaiddal "...funkcionalis analfebetizmus..."-ban szenvedő, aki tévedett ebben.

Szelid sunmalac 2014.10.13. 13:11:56

@Muad\\\'Dib: Igen. Ez lenne az idealis, de hogy miert nem megy igy, mar fent leirtam.

ohmyFgod 2014.10.13. 13:12:50

Ez a cikk is tele van álszent csúsztatásokkal, szánalmas hangulatkeltéssel. Bárcsak olyan lenne egy gólyatábor, mint ahogyan előadjátok! :DD Ezekhez a szövegekhez képest a valóság kiábrándítóan puritán. A világ minden táján előfordul, hogy részeg fiúk részeg lányokkal dugnak. Bármelyik fesztiválon, bármelyik kocsmában. És igen, kifejezetten sokan vannak azok, akik a lányok részegségét próbálják kihasználni. Minden táborban, minden összejövetelen. Ezért stigmatizálni a gólyatábori eseményeket, démonizálni a táborokat arcpirító álszentség.
.
Az a legnagyobb bűne ennek a cikknek, hogy a maffia HÖK-nek egyébként tényleg vannak elkövetett bűncselekményei, tényleg komoly pénzeket tudnak felvenni, visszaélnek a hatalmukkal, nem képviselik a hallgatók érdekeit, valaki 18-tól 35 éves koráig ott van, mert vígan megél abból, hogy HÖK-ös, ám ezzel a részével alig foglalkozik. Az ÁJK-n konkrétan egészen pofátlanul mennek a szavazások. A hök alapból kiírja, hogy kik a jelöltjei, kire kell szavazni a facebookos csoportokban, másokról szó sem esik, másnak esélye sincs reklámoznia magát. Csak az kerül be, akit a HÖK akar. Ezek az igazán nagy problémák, és ezért van az, hogy teljesen romlott a belső mag. Nincs esélye bekerülni a hallgatóknak, nem demokratikus. Azon lovagolni viszont, hogy szexuálisan túlfűtött 18 évesek olyan játékokat játszanak, amiben urambocsá', megjelenik valamilyen szinten az erotika, szánalmas. Örüljetek, hogy erre koncentrálnak. Ha ezt a fajta energiát is néhány bigott barom miatt el kellene fojtaniuk magukban, sokkal brutálisabb dolgok történnének. Pl. USÁ-ban szexuális játékok kevésbé, brutális beavatások viszont annál inkább előfordulnak.

bbnet1 2014.10.13. 13:15:22

Egyszerűen csak el kellene venni a pénzüket (ösztöndíj+jutalom+költségtérítés?) és a hatalmukat. Dolgozzanak a hallgatókért, ne magukért!

Ja és, akinek 3 évnél tovább tart a főiskolai képzése, azt eleve kizárni. (Értelemszerűen: egyetem: 4, orvosi:5)

Hogy az erre berendezkedett - már kapuzárási pánikhoz közeledő korú - élősködők menjenek inkább dolgozni..

ohmyFgod 2014.10.13. 13:15:23

@ohmyFgod: Azt hozzátenném, és ez nagyon fontos: HÖK és HÖK között óriási különbségek vannak. Van olyan, kevésbé népszerű felsőoktatási intézmény, ahol nincs is lehetőség pénzek lenyúlására, ahol korrekt szavazásokat tartanak, stb. Szóval távol álljon tőlem, hogy minden HÖKöst egybemossak. De pl. egy állam- és jogtudományi karon érthetően nagyobb eséllyel gyűlik össze a mocsok.

hauptrichter 2014.10.13. 13:23:48

Le a HÖK-ökkel, összességében értelmetlen szervezetek...

Alick 2014.10.13. 13:27:00

@Wrex: "szüntessük be a korrupt és élősködő pártokat"

Támogatom! :)

Alick 2014.10.13. 13:28:36

Egyébként külföldi elit egyetemeken voltak ezeknél durvább "beavatási" szokások is... persze nem feltétlenül ilyen szexista módon.

Rocso Cafe 2014.10.13. 13:32:21

Az elmúlt időkben kikerekedett történetekben az a leginkább szomorú számomra, hogy bár nem a HÖK-ös vezetők követték el a bűntetteket, de aktívan hozzájárultak annak megtörténtéhez, vagy eltusolásában. Felkérnek egy - általuk -köztudottan problémás "édesség kedvelő" fényképészt akit bedobnak a cukorkaboltba, vagy a másik esetben ahol minden kiderült, de a saját jó hírük fontosabb volt az áldozat sérelmeinél.
A legelkeserítőbb, hogy mindez a JOGI karon történik, ahol törvényekről, etikáról tanulnak a fiatalok. Bár jól megtanulták a simlis elődeiktől , hogy a törvénytelen és a nem etikus nem ugyanaz az a kategória. Ha gerinctelen vagy de a törvény szerint "külföldön tartózkodtál" akkor nem kell még lemondanod...
Azért kíváncsi lennék ha ezeket a büszke jogász "hallgatókat" az elmúlt hetek híreinek másolataként az október feszten, sörtől mámoros állapotban, épp vizelés közben ismeretlenek hasonló meleg fogadtatásban részesítették volna, mi lett volna a reakciójuk? Hogy érezték volna magukat, ha a sajgó hátsóval, remegő lábakkal kért segítség helyett, baráti összekacsintások mellet arra kérték volna, hogy "mine freund felejtsük el az ügyet, mert nem tesz jót a megtélésünek".

Sajnos ezzel az embertípussal is együtt kell élnünk.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2014.10.13. 13:33:13

Az a baj, hogy egy átlagos egyetemi HÖK-ben maximum 1-2 ember van, aki naívan a hallgatókért dolgozik, de általában őket is gyorsan kiutálják vagy kiégnek, mert az összes munkát nekik passzolják le.

A másik gond, hogy a sok birka nem tiltakozik akkor sem, amikor az egy-két kritikus hangra azt a választ adja a Facebook-ra kiposztolva a HÖK-ös gyerek, hogy "gyújtsátok fel magatokat, mint a tibeti szerzetesek"...

Netuddki. 2014.10.13. 13:38:19

A probléma alapvetően az ellenőrzés hiányával van.

invalid username 2014.10.13. 13:47:34

A probléma a rendszerrel van.

Kihívást jelentő helyzetben a legtöbb ember nem képes szilárdan kitartani (egyébként komolyan gondolt) erkölcsi alapelvei és emberi értékei mellett.

remete81 2014.10.13. 14:03:15

Általánosító, tájékozatlan, trágár és ami a lényeg: rettenetesen uncsi.

invalid username 2014.10.13. 14:37:38

@remete81:

Ha egyszer részegségedből arra ébredsz, hogy nem csak a fejed fáj, hanem más is, talán átértékeled.

ohmyFgod 2014.10.13. 15:09:11

@Rongy Rázó: nem az erőszakkal kapcsolatos véleményt mondott, hanem a cikkel kapcsolatosat. Bárkit is erőszakoljanak meg, ez a cikk attól még rém gyenge és demagóg.

bbnet1 2014.10.13. 19:14:37

Azért a cikk elég jól rámutat arra, amit az itt megjelenő HÖK-ösök próbálnak védeni:

Az, hogy vicces feladatokat kellene végeztetni a leendő hallgatókkal, az elferdült - a perverzek irányítása alatt - a totális leitatás, a műfa$z és a megszégyenítés felé.

Küldd oda nyugodtan a csajodat, feleségedet, gyerekedet!

recommented 2014.10.13. 19:32:50

Két dolgot szeretnék leszögezni gyorsan:

1. Igen, anno én is dugtam gólyacsajt gólyatáborban felsőbbévesként (hű, de régen volt...).

2. Nem, hála a jó égnek sosem voltam HÖK-ös.

Nem szeretem a prüdériát, az álszentséget, természetes, hogy 18-19 éves fiataloknak a szexen jár az esze (szomorú is lenne, ha nem így volna).
Nem is gond, hogy előfordul az gólyatáborokban szexuális kapcsolat is. Hol legyen, ha nem ott?

Viszont valami tényleg nagyon el van csúszva. Mert az igenis baj, ha szétkokózott, üresfejű, harmincas karrierista hülyegyerekek sunáznak tapasztalatlan, a középiskolából éppen kikerült lányokat úgy, hogy ehhez legalábbis pszichikai erőszakot alkalmaznak.
Baj, ha egy gólyatábor csak és kizárólag szexuális töltetű feladatokról szól, és nem érezheti jól magát, aki nem akar mindenáron dugni.
Baj, ha előre csekkolják a csajokat, és tervszerűen rohanják le azt, akit kiválasztottak a Face-en vagy máshol.
Baj, hogy a HÖK normális érdekképviselet helyett elvtelen politikuslárvák keltetője lett, és esély nincs arra, hogy az eredeti szerepét betöltse.

Szóval nincs így ez rendben, örülök annak, hogy kiborult a bili.

átlátó 2015.01.08. 23:47:42

Én szeretem, amikor ilyen gólyatáborokat megjárt ügyvédek, ügyészek, bírák akarnak engem jobb belátásra bírni...pont engem. Kis csiribirik.
süti beállítások módosítása