A jó érzés nevében!

Tilt, Tűr, Támogat

Konzumerista emlőn táplált gyermekét, siratja demokrácia fater

2013. szeptember 29. - Az apparátus

Az elmúlt hetekben látott napvilágot, a sajtó minden sarkában gondolatébresztőnek szánt sopánkodással fogadott Magyar Ifjúság 2012 kutatás, melynek eredménye nemes egyszerűséggel annyiban összegezhető, hogy a 18-29 közötti szavazásra jogosult  korosztály, a már eddig is agyonkutatott Y-generáció, b*szik a politikára, a közügyekre, a társadalmi problémákra és felelősség vállalásra, mi több véleménye sincs nagyon ezekről a kérdésekről. "Ahham..Szomorú, szomorú.."- Kulcsolhatnánk össze a kezünket hátul, miközben deres hajunkon megcsillan az őszi napfény, és így lesünk ki a panel konyhájának ablakán.

Van még egy savanyú hírem, mélyen tisztelt éltes polgártársak,

Tovább

Beszüntetjük a Fishing on Orfűt!

Videóbíró fejléc2.jpg
Videóbíró rovatában Az Apparátus minden hónapban, egy olyan kiemelt fontosságú audió és vizuális szinkronicitásra épített kisfilmet (ún. videoklipet ) tárgyal meg, ami valamilyen irányból kiemelkedő paraméterekkel bír, ezért felsőbb szintű szabályozása feltétlenül szükséges.

A Videóbíró augusztusi esete:  Kiscsillag - Fishing On Orfű

Nos, jól van..jól van... Az Apparátus megpróbálja összeszedni, annak a jobbik énjének darabkáit, melyet most vertek szét annyi légkalapácsütéssel, mely egy közepes méretű dubaji útépítési beruházásnak is biztos elegendő lenne. Csak a mi énünket utána még lehugyozták a román vendégmunkások, és ha már arra járt ráverte Alföldi Robi is.

Tovább
süti beállítások módosítása